Juni 2017

Na ons spetterend jaarconcert kijken we weeral ver vooruit naar het volgende groot project: “Brass meets Sam Vloemans & Kwartet”. De kaartverkoop is gestart en u kan reeds kaarten bestellen via deze website, het beloofd een spetterend concert te worden, dus wees er tijdig bij!! Tickets bestellen.

Ook werd er in juni een nieuwe Facebook pagina in het leven geroepen, u kan deze pagina liken, delen en bezichtigen via deze link: Facebook Borderbrass of via de Facebooklink onderaan de website.

November 2016

Ik ben trots om u te kunnen meedelen dat we na enkele maanden hard labeur voor de provinciale orkestwedstrijd geëindigd zijn in ere-afdeling met grote onderscheiding. De jury was vooral vol lof over de sound en muzikaliteit van de band. Dit resultaat konden we enkel bereiken door de inzet van onze dirigent en natuurlijk ook onze muzikanten. Een dikke merci allemaal, het was genieten!!

 

Augustus 2016

Na de zomerstop vliegen we er weer in: we heten alvast Tom Orban, Femke Diels en Gert Rombouts welkom in de band! Tevens nemen we ook helaas afscheid van Robbe Ooms, Kobe Corens en Els Koyen.

Ook heeft Rob Goris na héél veel jaren bestuurslid en muzikant besloten om op pensioen te gaan als muzikant van Borderbrass. Bedankt Rob voor al de mooie muzikale jaren bij de band!

januari 2016

Brass Band Borderbrass mag zich de trotse winnaar noemen van de Hoogstraatse cultuurprijs voor evenement van het jaar en dit met het orgelconcert van november. We zijn blij dat dit door zovele mensen geapprecieerd werd en je kan een kleine impressie terugvinden elders op onze site (klik hier)

07-03-2015

Ondanks een voorbereiding met vele hindernissen was ons concert ‘An untold story’ een groot succes. De zaal zat goed vol, het publiek en onze muzikanten hadden er veel zin in. De sfeer zat er dan ook onmiddellijk in. Onze 4 solisten leverde prachtige solo’s af die door allen gesmaakt werden. Proficiat dirigent en muzikanten voor dit prachtige resultaat, we kijken met z’n allen al uit naar november. Dan komt er een concert aan in de St. Catharinakerk ism Mixtuur, waar je kan genieten van orgelmuziek samen met onze brassband. Een aanrader!

7-06-2014

Ons eerste concert met Erwin Pallemans was een groot succes. De zaal zat vol, de muzikanten hadden er zin in met een zeer enthousiast publiek als resultaat. Het programma was een mooie afwisseling van lichte muziek met het serieuzere werk, voor elk wat wils dus. Ook gastsolist Jan de Maeseneer gaf het beste van zichzelf en schudde het één en ander uit zijn bas. Voor een sfeerbeeldje kan je eens op de fotopagina een kijkje gaan nemen met vele mooie foto’s.